Álvaro Odriozola siirtyi kesällä Real Madridista lainalle Fiorentinaan. Lainasopimus kattaa kuluvan kauden, eikä siinä ole mukana osto-optiota.

Hiljattain 26 vuotta täyttänyt laitapuolustaja pelaa hienoa kautta europaikoista taistelevan Fiorentinan riveissä. Edellisellä sarjakierroksella ensimmäisen maalinsa Fiorentinan paidassa tehnyt Odriozola on päässyt 12 kertaa avauskokoonpanoon Serie A:ssa.

AS:n mukaan Fiorentinan seurajohto haluaisi pitää Odriozolan joukkueessaan. Lehden mukaan Fiorentina saattaa pyytää Real Madridilta lainan pidentämistä ensi kaudeksi tai neuvotella suoraan siirrosta kesällä.

Odriozola totesi aiemmin kuluvalla kaudella aikovansa palata Real Madridiin kuluvan kauden jälkeen. Lue baskin mietteet täältä.

Suunnitelmat ovat kuitenkin kenties muuttuneet, sillä Odriozola on kuulunut viime aikoina joukkueensa parhaimmistoon ja on viimein palaamassa entiselle tasolleen. Real Madridissa Odriozola ei missään vaiheessa saanut todellista mahdollisuutta avauskokoonpanossa.

AS:n mukaan Real Madrid haluaa puolustajansa alustavasti takaisin kesällä. Jos Fiorentina haluaa hänet omakseen, olisi siirtosumma noin 20 miljoonaa euroa.