Álvaro Odriozola siirtyi Real Madridista lainalle Fiorentinaan kuluvaksi kaudeksi.

Odriozola on pelannut hienon syyskauden Fiorentinassa ja on pelannut yhtä vaille kaikissa sarjaotteluissa.

Madridilaislehti AS haastatteli oikeaa laitapuolustajaa, joka kertoi, miten päätyi lähtemään lainalle Fiorentinaan. Odriozolan mukaan Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi suoraan, ettei hän tulisi pelaamaan suurta ottelumäärää tällä kaudella, joten lainasiirto oli paras ratkaisu peliminuuttien ja kehittymisen kannalta.

– Olin koronavirustartunnan vuoksi kaksi viikkoa sivussa joukkueen toiminnasta harjoituskauden tärkeimmällä hetkellä ja puhuin Ancelottin kanssa noin viikkoa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Ancelotti kertoi arvostavansa taitojani ja ammattimaisuuttani. Olen aina kunnioittanut Ancelottia valmentajana ja ihmisenä. Hän sanoi, ettei siinä olisi minkäänlaista ongelmaa, jos jäisin Real Madridiin, mutta ei olisi myöskään ongelmaa, jos lähtisin lainalle.

– Ancelotti sanoi, että oli selvää, etten pelaisi 30 ottelua tällä kaudella ja jos lähtisin lainalle, odottaisi hän minua takaisin ensi kesänä. Siksi päätin lähteä lainalle. Se oli oma päätökseni.

Odriozolan tavoite on pelata ensi kaudella Real Madridissa ja haastaa Dani Carvajal avauskokoonpanon paikasta.

– Ancelotti tai seura eivät missään vaiheessa painostaneet minua lähtemään lainalle. Tein sen päätöksen, koska uskon, että 30 ottelun pelaaminen kaudessa tekee hyvää minulle kehittymisen kannalta. Haluan onnistua täällä ja palata ensi kaudeksi Real Madridiin.

Lähde: AS