Brasilialainen ihmelapsi Endrick on herättänyt sekä Barcelonan että Real Madridin kiinnostuksen, kertoo Diario AS.

15-vuotias hyökkääjä on leimattu Brasilian jalkapallon uusimmaksi helmeksi. Hän nousi otsikoihin hiljattain viimeistelemällä komean saksipotkumaalin Brasilian arvostetuimman junioriturnauksen, Copinhan, puolivälierissä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Endrick pelaa tällä hetkellä Palmeirasin alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Hän ei kuitenkaan ole tehnyt ammattilaissopimusta seuran kanssa, jonka vuoksi hänen hankinta olisi entistäkin helpompi toteuttaa.

Barcelonalla ja Real Madridilla on vahvat siteen Brasiliaan. Ja myös hyviä kokemuksia sieltä hankituista nuorista pelaajista. Barcelonan osalta esille voidaan nostaa nykyisin PSG:tä edustava Neymar, Real Madridilta puolestaan seurassa tällä hetkellä loistava Vinícius Júnior.