Ranskan jättiläisessä Paris Saint-Germainissa pelaava ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé on vihjaillut itsekin haikailevansa Real Madridiin. Los Blancosin kiinnostus ei ole jäänyt arvailujen varaan muutenkaan.

Välillä siirto on vaikuttanut vääjäämättömältä, koska ranskalaistähti ei ole suostunut laittamaan nimeään aiempiin jatkosopimustarjouksiin. Madridilaiset tekivät viime kesänä Mbappésta hurjan tarjouksen, josta PSG kieltäytyi. Tämän sanottiin suututtanee ranskalaista, joka olisi itse halunnut lähteä.

Supertähti on itse sanonut jo loppuvuodesta, että tämän kauden hän pelaa loppuun Pariisisssa ja haluaa voittaa seuralle Mestarien liigan sekä Ranskan mestaruuden. Jatkosopimustakaan hän ei ole ainakaan julkisesti tyrmännyt.

Ranskalaisen Telefootin mukaan Mbappén jatko PSG:n paidassa näyttää tällä hetkellä todennäköisemmältä kuin pitkään aikaan.

Lähteen mukaan pariisilaisseura on tehnyt tähdelleen palkkatasoltaan massiivisen jatkosopimustarjouksen. Lisäporkkanana uusi sopimus sitoisi 23-vuotiaan laiturin vain kahdeksi vuodeksi Pariisiin.

Tämän uskotaan Telefootin mukaan olevan merkittävä tekijä, koska Mbappé haluaa kokea urallaan muitakin suurseuroja sekä sarjoja.

Taloudellisesti valtava, mutta silti lyhyt sopimus saattaa hyvin houkutella ranskalaisen nimen paperiin, koska hän olisi sopimuksen päätyttyäkin vielä nuori ja lähentelemässä vasta uransa ehdotonta huippua.

Ranskalaismedian mukaan Mbappé aikoo kaikesta huolimatta tehdä päätöksensä vasta kauden jälkeen.