20-vuotias Abde Ezzalzouli voisi olla juuri nyt Marokon mukana Kamerunissa pelaamassa Afrikan mestaruusturnausta. Abde ei kuitenkaan Marokkoon matkustanut, vaan pelasi keskiviikkona Barcelonan kanssa Supercopaa Saudi-Arabiassa. Abde tuli kentälle toisen puoliajan alkaessa ottelussa, jonka Real Madrid voitti jatkoajan jälkeen 3-2.

Abde oli välillä sivussa jonkin aikaa myös koronatartunnan vuoksi, mutta Africa Cup of Nationsista poisjääntiä selitettiin lähinnä sillä, että hän halusi keskittyä Barcelonaan ja vakiinnuttamaan asemaansa joukkueessa. Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique kuitenkin vahvisti keskiviikon El Clásicon alla, että Abde haluaa edustaa jatkossa maajoukkuetasolla Espanjaa. Hänen valitsemisensa on mahdollista jo maaliskuun ystävyysotteluihin.

– Abde on yksi vaihtoehto. Hän on päättänyt edustaa Espanjaa. Meille se on mahtava uutinen. Se, mitä hän on tähän saakka tehnyt, on kiinnostavaa, Luis Enrique sanoi medialle.

Marokossa syntynyt Abde täytti joulukuussa 20 vuotta. Nuori laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella yhdeksän La Liga -ottelua a tehnyt niissä yhden maalin.

Lähde: AS