Juventus koki viime viikonloppuna pahan takaiskun, kun sen hyökkääjä Federico Chiesa loukkasi polveaan ottelussa AS Romaa vastaan. Polven ristisidevamma pitää Chiesan luultavasti koko loppukauden sivussa. Samalla se pakottanee Juventuksen toimimaan tammikuun siirtoikkunassa.

Italian Sky Sport kertoo, että Juventuksen ykkösvaihto Chiesan korvaajaksi olisi Zenitin iranilaishyökkääjä Sardar Azmoun. Vaikka Azmounin sopimus umpeutuu ensi kesänä, on Zenit kuitenkin Skyn mukaan haluton luopumaan hänestä kesken kauden. Pietarilaisseuralla ei myöskään ole erityisen vakavia talousvaikeuksia. Jos Azmounille kuitenkin löytyisi tammikuussa sopiva korvaaja, voisi siirto toteutuakin.

La Ligan kannalta mielenkiintoista on, että toisena vaihtoehtona Sky mainitsee Barcelonan Memphis Depayn. Barcelonan on arveltu havittelevan Juventuksessa sivurooliin jäänyttä Álvaro Morataa, ja italialaisseuralle voisi sopia mahdollinen vaihtokauppa Barcan kanssa. Kyseeseen voisi tulla myös laina.

Memphis Depay on tehnyt tällä kaudella Barcelonalle kahdeksan maalia 22 ottelussa. Moratan kauden saldo on seitsemän maalia 25 Juventuksessa pelatussa ottelussa. Peliminuutteja Depaylla on kuitenkin yli 200 enemmän.