Sevilla on etsinyt koko talven ajan uutta hyökkääjää kokoonpanonsa vahvistamiseksi. Ykkösvaihtoehtona pidettiin pitkään Manchester Unitedin Anthony Martialia, mutta Unitedin taloudelliset vaatimukset vaikuttavat olevan liikaa.

Toisena vaihtoehtona on pidetty Tottenhamin Steven Bergwijniä, mutta tämäkään viritys ei vaikuta toteutuvan. Tottenham haluaa myydä Bergwijnin lainaamisen sijaan, ja Ajaxin uskotaan jo tarjonneen hänestä 18 miljoonan euron korvausta.

Kerroimme jo tiistaina, että Sevillan listalle on noussut seuraavana Bolognan oikealla laidalla pelaava vasuri Riccardo Orsolini. Toimittaja Gianluca di Marzion mukaan Sevilla on jo tehnyt Bolognalle 24-vuotiaasta Orsolinista lainatarjouksen, johon sisältyisi ostovelvoite kauden päätteeksi.

Harkintalistalle on noussut kuitenkin myös uusi kiinnostava nimi: Portossa pelaava Meksikon maajoukkuelaituri Jesús ”Tecatito” Corona. Tecatitolla on myös Portugalin kansalaisuus, joten hän ei veisi paikkaa EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiöstä. Valmentaja Julen Lopeteguin kerrotaan olevan suuri Coronan ihailija. Meksikolaisen sopimus päättyy kesällä, joten hän olisi Sevillalle Orsolinia edullisempi vaihtoehto.

63 A-maaottelua pelanneella Coronalla ei ole meneillään paras kautensa, vaan hän on ajautunut rotaatiopelaajaksi. 17 ottelussa Portossa on syntynyt vain yksi maalisyöttö eikä yhtään maalia. Transfermarktin Portugalin ekspertin mukaan vähentynyt peliaika johtuu pitkälti siitä, että Corona on kieltäytynyt jatkosopimuksesta Porton kanssa.

Sevilla teki Portolle jo viime kesänä 12 miljoonan euron tarjouksen Coronasta, mutta tuolloin summa oli Portolle riittämätön. Nyt se on valmis myymään meksikolaisen huomattavasti halvemmalla saadakseen hänestä edes jonkinlaisen korvauksen.

Sevillaan on yhdistetty myös Kiinasta Eurooppaan palaileva Cédric Bakambu, mutta L’Équipen mukaan Bakambu on päätymässä Marseilleen.

Lähteet: AS ja Transfermarkt