Sevilla etsii siirtomarkkinoilta edelleen hyökkääjää, mutta on kääntämässä katseensa pois Manchester Unitedin Anthony Martialista, kertoo Marca.

Sevilla teki Martialista, 26, vuodenvaihteessa lainatarjouksen, jonka Man United kuitenkin hylkäsi. Manchesterilaisseura olisi halunnut Sevillan maksavan Martialin palkan kokonaisuudessaan, mutta Sevilla suostui maksamaan siitä ainoastaan puolet.

Marcan mukaan Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi on jo luovuttanut Martialin suhteen. Monchi ei ole ollut yli viikkoon yhteydessä Manchester Unitediin eikä Martialin edustajiin, koska hän kokee, että osapuolien on mahdotonta päästä lainaehdoista yhteisymmärrykseen.

Marca kertoo myös, että Sevillan todennäköisin hankinta tammikuun siirtoikkunassa on Bolognan laitahyökkääjä Riccardo Orsolini. 24-vuotias italialainen on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa 13 ottelua tehoin 2+2.