Ousmane Dembélé on päättänyt, ettei aio jättää Barcelonaa tammikuussa, kertoo SER.

Barcelonan seurajohdon idea oli päästä Dembéléstä tammikuussa eroon muodollista siirtosummaa vastaan, jottei seuran pitäisi maksaa pelaajan suuria palkkakuluja kevätkaudella.

Dembélén nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän ole edelleenkään suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen. Dembélé vaatii tiettävästi valtavaa palkkaa ja suurta allekirjoitusbonusta niin itselleen kuin edustajilleen.

SER:n mukaan Dembélé aikoo jättää Barcelonan kesällä vapaana agenttina, jolloin seura ei saa hänestä minkäänlaista siirtosummaa. Dembélén on määrä jatkaa uraansa Valioliigassa. Dembélé on herättänyt englantilaisseurojen kiinnostuksen.

Barcelona hankki Dembélén Borussia Dortmundista kesällä 2017 noin 140 miljoonan euron siirtosummalla. Dembéléä on helppo pitää Barcelonan seurahistorian surkeimpiin kuuluvana hankintana, koska hän ei ole missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin.

Tällä kaudella 24-vuotias Dembélé on onnistunut kertaalleen maalinteossa.