Italialaislehti Corriere dello Sport kertoo, että La Ligaa johtava Real Madrid on kiinnostunut kokeneesta maalivahdista David Ospinasta. Kolumbialaisen sopimus nykyisen seuransa Napolin kanssa päättyy tähän kauteen, ja mikäli jatkosopimusta ei synny, voi hän siirtyä kesällä uuteen seuraan siirtokorvauksetta.

Napolin kerrotaan olevan halukas jatkamaan 33-vuotiaan maalivahdin sopimusta, mutta viime päivien aikana neuvottelut ovat pysähtyneet. Syynä tähän ovat useat Ospinan muilta seuroilta saamat houkuttelevat tarjoukset. Yksi näistä on CdS:n mukaan tullut Real Madridilta.

Real Madridilla on riveissään huippuvahti Thibaut Courtois, mutta kakkosvahti Andryi Luniniin ei ole luottoa juuri ollut – niin mitättömän vähän ukrainalainen on pelannut. Corriere dello Sportin mukaan Ospina onkin korkealla Real Madridin prioriteettilistalla.

Ospinan kerrotaan olevan valmentaja Carlo Ancelottin suora toive. Ancelotti toimi Ospinan valmentajana puolentoista kauden ajan Napolissa.

Tällä kaudella Ospina on pitänyt nollan omissa kymmenessä pelaamistaan 19 Serie A -ottelusta. Maaleja on mennyt omiin vain 14.

Lähde: AS