Ousmane Dembélén nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Dembélé ei ole edelleenkään suostunut Barcelonan jatkosopimustarjoukseen.

Barcelonan seurajohto on jo menettänyt malttinsa pelaajan suhteen ja katalonialaismedian mukaan on valmis myymään hänet muodollisella siirtosummalla muihin maisemiin tammikuussa.

Dembélé kykenee neuvottelemaan vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta. L’Équipen mukaan PSG on päättänyt, ettei aio tarjota Dembélélle sopimusta. PSG harkitsi asiaa pitkään ja päätyi siihen lopputulokseen, ettei Dembélélle tarjota minkäänlaista sopimusta.

PSG tiedostaa, miten haastavat edustajat pelaajalla on, eikä Dembélén hankkiminen kuulu muutenkaan pariisilaisseuran suunnitelmiin.

Dembélén edustajat ovat tiettävästi vaatineet Barcelonalta suorastaan valtavia allekirjoitusbonuksia ja palkkioita Dembélén suuren palkan lisäksi. Barcelona ei suostunut vaatimuksiin.

L’Équipen mukaan Dembélén todennäköisin osoite on Chelsea. Dembélé jättänee Barcelonan hyvin todennäköisesti vapaana agenttina.

Lähde: AS