Granada ja Barcelona päätyivät lauantai-iltana 1-1 -tasapeliin La Ligassa. Lue otteluraportti täältä.

Barcelona joutui otteluun hyvin kapealla miehistöllä loukkaantumisten ja koronatartuntojen vuoksi.

Barcelonan päävalmentaja Xavi otti kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä B-joukkueen Álvaro Sanzin kentälle ja jätti Riqui Puigin penkille.

Mundo Deportivon mukaan Xavi otti samalla melkoisen riskin, sillä La Ligan sääntöjen mukaan joukkueella on oltava kentälle samanaikaisesti ainakin seitsemän edustusjoukkueen palkkakattoon kuuluvaa pelaajaa.

Sanzin tultua kentälle Barcelonalla oli kentällä vain seitsemän edustusjoukkueen pelaajaa ja luotsi oli käyttänyt kaikki vaihtonsa, joten jos joku seitsikosta olisi loukkaantunut tai ottanut punaisen kortin, olisi Granada voittanut ottelun automaattisesti 3-0.

Mundo Deportivo pitää Xavin eilistä valintaa selvänä osoituksena sille, ettei luotsi todellisuudessa luota juurikaan Puigiin. Aiemmin tällä viikolla pelatussa Copan Linares-ottelussa Xavi otti Puigin tauolla vaihtoon, koska hän epäonnistui avausjaksolla Linaresin maaliin johtaneessa tilanteessa.

Puig on ollut Barcelonan edustusjoukkueen mukana jo noin kolmen kauden ajan ja on pelannut vasta 50 ottelussa, eikä hän ole noussut yhdenkään valmentajan aikana edes rotaatiopelaajaksi. Xavin alaisuudessa hän on saanut lähinnä vain hajaminuutteja.