Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että laitahyökkääjä Gareth Bale on yhä sitoutunut seuraan, vaikka hän on ollut elokuusta asti pelaamatta ja hänellä on enää puoli vuotta sopimusta jäljellä.

Walesilaislaituri on kärsinyt viime vuosien tapaan loukkaantumisista, eikä hän ole esiintynyt tällä kaudella kuin kolmessa ottelussa.

Balen, 32, ja Real Madridin yhteinen aika päättynee ensi kesänä, kun hänen diilinsä umpeutuu. Walesin maajoukkuetähti siirtyi Los Blancosiin vuonna 2013 Tottenhamista reilun sadan miljoonan euron korvauksella.

Madridilla ja Balella on ollut hetkensä, mutta hän on ajautunut hiljalleen kannattajien silmätikuksi jatkuvien loukkaantumisten ja ailahtelevaisuutensa takia.

– Bale on sitoutunut [Real Madridiin]. Hänellä on kuusi kuukautta sopimusta jäljellä ja hän haluaa kunnioittaa sitä, sanoi Ancelotti tiistaina ESPN:n mukaan.

Italialaisvalmentajan mukaan Bale ei ole käytettävissä vielä keskiviikkona Copa del Reyn ottelussa Alcoyanoa vastaan. Tulevan lauantain Valencia-pelistä Ancelotti ei uskaltanut luvata mitään, mutta Bale lähtee ensi viikolla Madridin mukaan Saudi-Arabiaan, jossa pelataan Espanjan Supercup.

– Meidän on annettava Balelle mahdollisuus tuntea olonsa hyväksi. Jos pelaajasta ei tunnu oikealta, jos hänestä ei tunnu hyvältä joukkueharjoituksissa, jos hän on huolissaan jostain ongelmasta, meidän on arvioitava se ja laitettava hänet treenaamaan yksin.