Sergio Agüero ilmoitti aiemmin joulukuussa joutuneensa lopettamaan pelaajauransa sydänongelmien vuoksi.

Agüero kärsi rintakivuista ja hengitysvaikeuksista lokakuun lopun Alavés-ottelussa. Agüero vietti sen jälkeen muutaman yön sairaalassa, jossa hänelle tehtiin tarkempia tutkimuksia.

Tutkimuksissa paljastui Agüeron kärsivän sydämen rytmihäiriöistä, jonka vuoksi hän ei voi jatkaa ammattilaisuraansa.

Agüero ehti siten pelata Barcelonassa vain viisi ottelua. Hän teki ainoan maalinsa Real Madridin verkkoon lokakuisessa el Clásicossa.

Mundo Deportivon mukaan Agüero harkitsi aluksi jäävänsä asumaan Barcelonaan. Agüero myös mietti Madridissa tai Miamissa asumista, mutta lehden mukaan Manchester Cityn sheikkiomistajat ovat ehdottaneet hänelle Abu Dhabiin muuttamista. Agüerolla on todella hyvät välit Manchester Cityn omistajaportaaseen.

Omistajat ovat ehdottaneet Agüerolle työpaikkaa Manchester Cityn kansainvälisenä lähettiläänä. Agüeron on myös määrä jatkaa Puman kansainvälisenä mainoskasvona. Lisäksi Agüerolle kaavaillaan roolia myös Argentiinan maajoukkueessa.

Madridiin palaaminen oli todellinen vaihtoehto, koska Agüeron äiti ja siskot asuvat edelleen Espanjan pääkaupungissa. Agüero pelasi Atléticossa vuodet 2006-11.