Kieran Trippierin odotetaan poistuvan Atléticosta tammikuun siirtoikkunassa.

Newcastle on hyvin kiinnostunut Trippieristä ja seura tarjoaa Atléticolle yli 25 miljoonan euron siirtosummaa laitapuolustajasta. Atlético odottaa parhaillaan Newcastlen virallista tarjousta.

Sky Sportin Atlético-asiantuntija Matteo Moretton mukaan Atlético aikoo hankkia tammikuussa uuden oikean laitapuolustajan, jos ja kun Trippier vaihtaa maisemaa. Monet ovat odottaneet Atléticon hankkivan myös uuden topparin, mutta Moretton mukaan seurajohto ei ole tällä hetkellä keskuspuolustajien kintereillä.

Diego Simeone peluuttaa kolmen topparin linjaa ja joukkueessa on vain neljä topparia, joista Josema Giménez ja Stefan Savic ovat olleet jo kuukauden loukkaantuneina. Keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbia on sen vuoksi joutunut pelaamaan topparina.

Trippier on edustanut Atléticoa kahden ja puolen vuoden ajan. Hän oli viime kaudella tärkeässä roolissa, kun Atlético kruunattiin La Ligan mestariksi, mutta englantilaispuolustajan kuluva kausi on sujunut heikosti.

Matteo Moretto

@MatteMoretto
Si sale Kieran Trippier, y NO está seguro al cien por cien, vendrá otro lateral derecho. De momento el club NO piensa en fichar a un central para enero.