Ferran Torresin on määrä siirtyä Manchester Citystä Barcelonaan hetkenä minä hyvänsä. Barcelona virallistanee siirron seuraavien päivien aikana.

Barcelona maksaa Ferranista noin 50 miljoonan euron siirtosumman, joka kasvaa tiettyjen pykälien täyttyessä 60 miljoonaan euroon.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola otti kantaa Ferranin Barcelona-siirtoon torstaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Tiedän, että neuvottelut ovat käynnissä ja he ovat lähellä yhteisymmärrystä. Siirto ei ole vielä virallinen. Kaikki on valmista, kun seura ilmoittaa siitä. Haluan, että kaikki pelaajani ovat onnellisia. Ferran on espanjalainen pelaaja ja Barcelona haluaa hänet. Hän sanoi minulle haluavansa lähteä ja annoin luvan.

– Olen aiemminkin sanonut, että mielestäni pelaajien on hyvin vaikea kieltäytyä, kun he saavat tarjouksia Real Madridista tai Barcelonasta, Guardiola totesi.

Ferran ehti edustaa Manchester Cityä puolentoista vuoden ajan. Ferranin kasvattajaseura Valencia saa kymmenen prosenttia siirtosummasta.

Lähde: MARCA