La Ligan sarjakakkonen Sevilla pelasi tiistaina 1-1-tasapelin kotikentällään Barcelonaa vastaan. Barcelona hallitsi peliä, ja Sevillassa oltiinkin pääasiassa tyytyväisiä joukkueen taisteluun. Toppari Jules Koundén maltin meneminen ja ulosajo sotki Sevillan suunnitelmat, mutta joukkue osoitti lausunnoissaan solidaarisuutta ranskalaista kohtaan.

– Pelasimme toisella puoliajalla paremmin ja loimme painetta, mutta Jules Koundén ulosajo lannisti meitä juuri kun olimme parhaimmillamme. Pelin luonne muuttui silloin. Joukkue teki mahtavasti töitä mahtavaa joukkuetta vastaan ja sitä täytyy arvostaa positiivisella tavalla, Sevillan valmentaja Julen Lopetegui sanoi lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen.

– Hän (Koundé) tietää tehneensä virheen ja menettäneensä malttinsa. Se on ikäkysymys. Olen varma, ettei sama enää toistu hänelle, sillä Jules on sellaisia pelaajia, jotka oppivat.

Lopetegui onnitteli lopuksi myös Sevillan omia kasvatteja, 18-vuotiasta Juanlua ja 20-vuotiasta Valentino Fattorea, jotka tekivät La Liga -debyyttinsä ottelun loppuhetkillä.

Solidaarisuuttaan 23-vuotiasta Koundéa kohtaan osoitti myös Sevillan maalin tehnyt argentiinalainen Papu Goméz.

– Ulosajoon saakka meillä ei ollut vaikeuksia ja meillä oli ote Barcelonasta. Ulosajon jälkeen hyökkääminen oli vaikeaa, mutta pelasimme hyvän ottelun. Koundé on jo iso mies ja on varmasti itsekriittinen ja vihainen itselleen.

Lähde: Sport