Heikon kauden pelannut Barcelona aikoo vahvistaa miehistöön tammikuun siirtoikkunan aikana.

Päävalmentajaksi saapunut seuralegenda Xavi on kiinnittänyt katseensa kahteen hyökkäyspään pelaajaan: Man Unitedin Edinson Cavaniin sekä Man Cityn Ferran Torresiin.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona yrittää saada kummankin pelaajan siirron maaliin heti siirtoikkunan auetessa vuodenvaihteen jälkeen.

Siirtoguru Fabrizio Romano kertoo, että Barcelona on jo päässyt Torresin kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, mutta siirtosumman kanssa riittää vielä tekemistä. Barcelona on tarjonnut 50 miljoonaa euroa, mutta City haluaa Espanjan maajoukkuehyökkääjästä kymmenen miljoonaa enemmän.

Romanon mukaan Barcelona on myös tehnyt b-suunnitelman sille varalle, että Torresin siirto ei syystä tai toisesta toteudu. Jos näin käy, aikoo seura yrittää Hakim Ziyechin hankkimista Chelseasta.

Ajaxista Chelseaan kesällä 2020 siirtyneen Ziyechin aika lontoolaisseurassa on ollut haastava. Monipuolisen marokkolaispelaajan tehot ovat olleet kateissa, eikä hän ole onnistunut vakiinnuttamaan avauspaikkaa puolentoista vuoden aikana.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Barcelona are pushing on Ferrán Torres deal. He’s the priority - personal terms agreed but it’s still not agreed with Man City [€50m bid, €60m price tag]. Talks on 🇪🇸 #FCB

Barcelona have also Ziyech opened as plan B - he’s an option only in case Ferrán deal won’t be concluded.