Diego Costa poistui noin vuosi sitten Atléticosta, kun seura ja pelaaja purkivat sopimuksena joulukuun lopussa 2020.

Costa oli noin kahdeksan kuukauden ajan vapaana agenttina. 33-vuotias kärki siirtyi Atlético Mineiron riveihin syksyllä ja oli voittamassa seuran kanssa niin Brasilian pääsarjamestaruutta kuin maan cupiakin.

Costan nykyinen sopimus Atlético Mineiron kanssa päättyy vuoden kuluttua, mutta kärki totesi mestaruusjuhlissa saattavansa lähteä tuota pikaa muihin maisemiin. Costa on yksi joukkueen parhaiten palkatuista pelaajista, eikä Atlético Mineirolla ole tiettävästi varaa maksaa hyökkääjälle enää niin suurta palkkaa.

Mundo Deportivon mukaan Costa saattaa palata La Ligaan tammikuun siirtoikkunassa, sillä putoamista vastaan taistelevat Cádiz ja Elche ovat kiinnostuneet hyökkääjästä.

Costa saattaa olla saatavilla ilman siirtosummaa ja se on suurin ehto, jonka edellä mainitut seurat ovat asettaneet Costan hankinnalle.

Costa on kaksinkertainen La Ligan mestari. Costa voitti mestaruuden Atléticossa kausilla 2013-14 ja 20-21, vaikka jäikin jälkimmäisellä kaudella olemattomalle vastuulle ja lähti kesken kauden.