Bayern München voitti Barcelonan keskiviikkona 3-0. Lue otteluraportti täältä.

Panoksetta pelannut Bayern pudotti siten Barcelonan Eurooppa-liigaan. Edellisen kerran Barcelona ei päässyt Mestarien liigan lohkostaan jatkoon noin 20 vuotta sitten.

Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen. Bayern pelasi puolivaloilla, mutta oli silti selvästi Barcelonaa parempi.

– Pelasimme loistavan lohkovaiheen voittamalla jokaisen ottelun. Jos analysoimme koko ottelua, oli meillä paljon hukattuja maalipaikkoja ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Joka tapauksessa olen tyytyväinen tulokseen ja joukkueen peliesityksiin lohkovaiheessa.

– Barcelonalla on melkoinen vuori kiivettävänä velkojen vuoksi. Heidän on palattava juurilleen. He ovat suuressa muutoksessa ja on normaalia, että joskus kohdalle sattuu tällainen kausi. Muutkin seurat ovat käyneet sen läpi. Jalkapallon ystävänä toivon Barcelonan palaavan pian entiselle tasolleen, Nagelsmann vakuutti.

Eilen Barcelonan verkkoon maalin tuttuun tapaan tehnyt Thomas Müller kertoi suoraan, miksei Barcelona pärjää huippujoukkueille. Müllerin mukaan Barcelona ei pysy muiden joukkueiden vauhdissa mukana.

– Barcelona ei kestä nykyjalkapallon intensiteettiä. Taktisesti heillä on kaikki tarvittava. Heillä on huippupelaajia niin teknisesti kuin taktisestikin, mutta he eivät kykene kilpailemaan huippujalkapallon intensiteetissä.