Barcelona koki keskiviikkona suuren pettymyksen jäätyään ulos Mestarien liigan pudotuspeleistä. Bayern München voitti Barcelonan 3-0. Lue otteluraportti täältä.

Barcelona jäi lohkossa kolmanneksi ja osallistuu siten Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Barcelonalle takaisku on suorastaan massiivinen niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin.

C Moren jalkapalloasiantuntija ja upealla pelaajaurallaan Barcelonaa edustanut Jari Litmanen toivoo Xavin saavan aikaa Barcelonan peräsimessä, vaikka tulokset ovat olleet heikkoja.

– Ilman muuta hän tiesi, minne hän siirtyi. Odotukset ja halut ovat korkeammalla kuin mihin tämän hetken ryhmän kyvyt antaa myöden. Barcelonassa tiedetään hyvin tarkkaan, mitä halutaan. Xavi tietää varmasti hyvin tarkkaan, mitä hän haluaa, mutta se on pidempi prosessi. Se ottaa useamman vuoden, Litmanen summasi C Morelle.

Litmanen muistutti, ettei Barcelona kykene velkansa vuoksi tekemään suuria pelaajahankintoja vielä hetkeen.

– Xavia kuitenkin auttaa se, että siellä on puheenjohtaja (Joan Laporta), joka on myös aloittanut polkunsa uudestaan. Seuralla on myös reilu miljardi euroa velkaa, mikä tarkoittaa sitä, että ihan hirveän montaa valmentajaa ei tuossa vaihdella, eikä kauheasti pelaajia osteta.

Lähde: C More