Real Madrid sinetöi tiistaina lohkovoittonsa Mestarien liigassa, kun se kaatoi kotikentällään Internazionalen 2-0. Lohkovoitto on sille jo historian kahdeksastoista.

Real Madridin maaleista ottelussa vastasivat ensimmäisellä puoliajalla Toni Kroos ja toisella puoliajalla Marco Asensio. Viimeisen noin puolituntisen Madrid pelasi ylivoimalla Nicoló Barellan saatua punaisen kortin.

Marco Asensio sai kunnian ottaa nimiinsä ”tasalukumaalin”, sillä hänen tekemänsä maali oli Real Madridin 600:s Mestarien liigassa. Real Madrid on yli 50 maalin erolla Mestarien liigan historian eniten maaleja tehnyt seura.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
#OJOALDATO - Marco Asensio ha marcado el gol número 600 del Real Madrid en UEFA Champions League #UCL:

600 REAL MADRID
546 Bayern
537 Barcelona
398 Manchester United
333 Juventus

Real Madridilla on Mestarien liigassa myös varsin erikoinen putki meneillään. Sekä Kroos että Asensio tekivät maalinsa kaukolaukauksilla rangaistusalueen takaa. Nyt peräti viisi viimeistä Real Madridin maalia Mestarien liigassa ovat syntyneet kudeilla vähintään 16 metrin etäisyydellä maalista. Koskaan aiemmin ei Real Madrid ollut tehnyt Mestarien liigassa viittä maalia peräkkäin laukauksilla rangaistusalueen takaa.

RMA 2-0 INT (80') - GOLAZO de Marco Asensio que le va a dar al Real Madrid el liderato del grupo. Es la PRIMERA VEZ en TODA la historia de la UEFA Champions League en la que el Madrid marca CINCO goles seguidos con disparos desde fuera del área.

Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvotaan ensi maanantaina. Real Madrid saa lohkovoittajana vastaan jonkin toisen lohkon kakkosen. Vastustaja ei voi tulla samasta maasta eikä samasta lohkosta. Tämänhetkisillä lohkotilanteilla mahdollisia vastustajia ovat Paris Saint-Germain, Sporting, Benfica, Atalanta, Lille, Salzburg, Wolfsburg, Chelsea ja Juventus.