Sunnuntaina tehty lääkärintarkastus vahvisti, että Atlético Madridin luottotopparin Stefan Savicin jalkapallovuosi 2021 on ohi. Savic loukkaantui lauantaisessa ottelussa Mallorcaa vastaan ja joutui tulemaan kesken ottelun vaihtoon.

Montenegrolaispuolustajan reisilihaksessa on todettu pieni repeämä ja niinpä hän on noin kuukauden päivät sivussa kentiltä. Savic on siten sivussa ennen joulutaukoa edessä olevista tärkeistä otteluista Portoa, Real Madridia, Sevillaa ja Granadaa vastaan. Atlético Madrid aloittaa vuoden 2022 tammikuun 2. päivänä pelattavalla paikallisottelulla Rayo Vallecanoa vastaan. Tuohon otteluun Savicin toivotaan voivan jo palata, mutta varmaa ei toki ole tässä vaiheessa sekään.

Tiistain huipputärkeässä Mestarien liigan ottelussa Portoa vastaan Atléticon keskuspuolustuksessa pelannevat Mario Hermoso ja puolikuntoinen José Maria Giménez. Kolmas vaihtoehto lienee keskikenttäpelaaja Geoffrey Kondogbia.

30-vuotias Savic on ollut tällä kaudella käytännössä Atléticon ykköstoppari ja hän on pelannut La Ligassa jo 12 täyttä 90-minuuttista. Mestarien liigassa hän on pelannut vain yhden pelin AC Milania vastaan, sillä Savicilla oli europeleihin neljän ottelun pelikielto.

Lähde: AS