Sevilla ja Villarreal iskivät yhteen lauantaina La Ligan huippuottelussa.

Sevilla voitti ottelun 1-0 ja nousi La Ligassa ainakin hetkellisesti toiseksi. Atlético ja Real Sociedad pelaavat kierroksen omat ottelunsa myöhemmin sunnuntaina.

Lucas Ocampos vastasi ottelun ainoasta täysosumasta 16. minuutilla. Marcos Acuña riisti laidallaan pallon ja lähetti laadukkaan keskityksen boksiin. Ocampos viimeisteli kauden kolmannen maalinsa.

Villarrealin syyskausi La Ligassa on ollut tuloksellisesti surkea, vaikka Unai Emeryn miehistö onkin ajoittain pelannut laadukasta jalkapalloa. Yksilövirheet kostautuivat myös lauantaina.

Villarreal on voittanut tällä kaudella La Ligassa vain kolme ottelua ja on sarjataulukossa vasta 12. sijalla. Neljäs sija, eli Mestarien liigan lohkovaiheeseen oikeuttava paikka on karannut jo 13 pisteen päähän ja ero voi kasvaa entisestään myöhemmin lauantaina. Villarreal on voittanut lokakuun alun jälkeen vain yhden sarjaottelun.

Sevilla ja Villarreal pelaavat ensi viikolla elintärkeät ottelut Mestarien liigassa. Sevillan on voitettava RB Salzburg vieraskentällä päästäkseen pudotuspeleihin. Villarrealin on sen sijaan vältettävä tappio Atalantan vieraana.