Real Sociedad isännöi kotoisella Estadio de Anoetallaan sarjaa johtavaa Real Madridia lauantaina. La Real johti sarjaa pitkään, mutta viimeisestä kolmesta La Liga -ottelustaan joukkue on saalistanut vain neljä pistettä.

Ero madridilaisiin on venähtänyt jo seitsemään pisteeseen. Sociedad-valmentaja Imanol Alguacil oli silti levollinen lauantain myöhäisillan kamppailun alla.

– Emme ole menettäneet peli-iloamme, vaikka olemme menettäneet pisteitä. Pääasiassa pelimme on ollut hyvää, kertoi Alguacil.

– Meidän pitää osoittaa luonnetta ja pelata parasta peliämme. Vastassa on todennäköisesti sarjan paras joukkue.

Alguacil ei suinkaan lähde illan otteluun vain osallistumaan. Viime kaudella hänen suojattinsa saalistivat kaksi tasapeliä Madridin jättejä vastaan. Maaliskuussa Sociedad oli voittamassa, mutta Vinícius Júniorin viime hetkien tasoitus pelasti Real Madridille pistejaon.

– Olemme edellisissä kohtaamisissa kyenneet tasaväkiseen taisteluun Real Madridia vastaan. Toivottavasti tällä kertaa kykenemme voittamaan heidät.

Alguacil kertoi, että seuran minimitavoite on on sijoittua neljän parhaan joukkoon. Real Sociadad janoaa Mestarien liigan pelejä.

– Kyllä me lähdemme hakemaan vain voittoa. Pelaajat ovat keskittyneitä ja haluavat tarjota voiton upeille kannattajillemme.

Real Sociadad – Real Madrid alkaa kello 22.00.

Lähde: Marca