Ousmane Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole päässeet sopuun jatkosopimuksesta ja Dembélé saa siten neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta alkaen.

Mundo Deportivon mukaan Dembélé on herättänyt kiinnostusta etenkin Valioliigassa. Manchester Unitedin ja Newcastlen kiinnostus on ollut selvillä, mutta lehden mukaan myös Tottenham on Dembélén kintereillä.

Tottenhamin urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici oli kiinnostunut Dembéléstä jo työskennellessään Juventuksessa ja yritti saada hänet aikoinaan Italiaan. Paratici haluaa vahvistaa joukkuettaan ilmaishankinnoilla ja Dembélé on saatavissa ilman siirtokorvausta.

Dembélén tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään.

Barcelonan seura- ja valmennusjohto on yrittänyt suostutella pelaajaa allekirjoittamaan jatkosopimuksen, mutta Dembélén edustajat ovat viivyttäneet neuvotteluja todennäköisesti odottaen tammikuuta, jolloin Dembélé voi neuvotella muiden seurojen kanssa.

24-vuotias Dembélé on kärsinyt tälläkin kaudella merkittävistä loukkaantumisongelmista ja on siten pelannut vain muutamassa ottelussa.