Atlético kohtaa lauantaina Mallorcan Metropolitanolla kalenterivuoden viimeisessä kotiottelussaan.

Atlético voitti viime viikonloppuna Cádizin vieraskentällä 4-1.

Atléticon avausmaalin jälkeen joukkueen päävalmentaja Diego Simeone näytti hyvin huojentuneelta. Simeone suorastaan rojahti vaihtopenkille Lemarin täysosuman jälkeen ja espanjalaismedioiden mukaan se saattaisi johtua siitä, että luotsi on surullinen. Simeonen mukaan se ei pidä paikkaansa.

– On hyvin vaikea selittää, mitä tunnen. Voin sanoa sen, että olen hyvin onnellinen ja tyytyväinen, vaikka samaan aikaan näkisitte minut surullisena ja pettyneenä. Energiani on aina samanlainen. Viikonloppuna meidän piti voittaa se ottelu ja olin hyvin huojentunut, kun teimme maalin ja saimme tarvitsemamme voiton, Simeone sanaili.

Toimittajat tiedustelivat Simeonelta, onko Real Madrid suosikki La Ligan mestariksi. Yhden ottelun enemmän pelannut Real Madrid on seitsemän pisteen karkumatkalla toisena olevasta Atléticosta. Seurat iskevät yhteen derbi madrileñossa ensi viikon viikonloppuna.

– Te voitte keskittyä siihen. Me keskitymme päivittäiseen tekemiseen juuri samalla tavalla kuin tämän kymmenen vuoden aikana. Ajattelemme ainoastaan seuraavaa otteluamme. Keskitymme Mallorcaan, joka on tehnyt hyvin töitä ja heidän otteluissaan tulokset ovat aina olleet hyvin tiukkoja.

Atléticon ja Mallorcan välinen ottelu käynnistyy lauantaina klo 19.30.