Barcelona myy kotistadioninsa Camp Noun nimioikeudet. Oikeudet ovat parhaillaan myynnissä.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta käväisi TV3:n haastattelussa ja kertoi seuran saaneen useita tarjouksia. Laportan mukaan Barcelona haluaa tienata nimioikeuksilla huomattavia summia.

– Olemme saaneet vähintään viisi tarjousta. Haluamme saada sen avulla noin 30-40 miljoonaa euroa kaudesta. Yleensä tällaisten sopimusten kesto on 10-15 vuotta.

Barcelona vaihtanee paitasponsoriaan ensi kaudeksi. Nykyisen paitasponsorin Rakutenin sopimus päättyy ja Barcelona on saanut rahakkaampia tarjouksia.

– Haluaisimme päästä siitä sopuun ennen vuodenvaihdetta tai viimeistään tammikuun alussa. Nike tarvitsee aikaa paitojen suunnitteluun ja valmistamiseen. Rakutenin sopimus kanssamme päättyy. Meillä on Rakutenin kanssa hyvät välit ja voi olla, että teemme uuden sopimuksen, mutta muut yhtiöt tarjoavat meille enemmän rahaa ja tällä hetkellä rahan määrä on tärkeää, Laporta myönsi.

Laporta paljasti Barcelonan menettäneen kesällä yhteistyökumppaneita Leo Messin poistumisen varmistuttua.

– Kesällä jotkut yhteistyökumppanimme vetäytyivät pois Messin lähdettyä, mutta kyselyiden perusteella tiedämme ihmisten olevan jälleen innoissaan uudesta Messin jälkeisestä Barcelonasta. Myös yhteistyökumppanit ovat innoissaan.

Lähde: Sport