Madridilaislehti AS uutisoi aiemmin tällä viikolla Robert Lewandowskin haluavan siirtyä Real Madridiin.

Lehden mukaan Lewandowski olisi neuvonut agenttiaan neuvottelemaan Real Madridin kanssa sopimuksesta. 33-vuotiaan Lewandowskin nykyinen sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy kesällä 2023.

Saksalaislehti Bild kumosi AS:n tiedot. Saksalaislehden mukaan Lewandowski on hyvin onnellinen Bayernissa, eikä aio siirtyä Real Madridiin. Lisäksi Bayern ja Lewandowski saattavat aloittaa tuota pikaa uudet jatkosopimusneuvottelut.

Real Madrid on ollut aiemmin Lewandowskin kintereillä. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on tiettävästi Lewandowskin suuri ihailija ja Lewandowski myönsi aikoinaan puhuneensa Pérezin kanssa.

Lewandowskin entinen agentti Cezary Kucharski kertoi hiljattain Real Madridin tarjonneen kärjelle kakkoshyökkääjän paikkaa kesällä 2013. Se ei miellyttänyt agenttia tai hyökkääjää.

– Lewandowskin unelma on aina ollut siirtyä Real Madridiin ja pelata Cristiano Ronaldon kanssa. Bayern oli kuitenkin jo päässyt pitkälle sopimusneuvotteluissa ja taisteli Lewandowskin hankinnasta. Real Madrid tarjosi Lewandowskille mahdollisuutta olla Karim Benzeman varamies. Silloin ajattelin, että olisi parempi olla Bayernin ykköskärki kuin Real Madridin varamies, Kucharski totesi Carruselille.