Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta näyttäytyi torstaina katalonialaismedioiden edessä.

Laporta otti kantaa muun muassa Ousmane Dembélén tilanteeseen. Dembélén sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eli hän voi neuvotella muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta lähtien. Laportan mukaan Dembéléllä on vielä paljon annettavaa Barcelonalle.

– Dembélé on meille hyvin tärkeä pelaaja. Hän voi antaa Barcelonalle paljon enemmän kuin on tähän mennessä antanut. Hän voi nousta todelliseksi joukkueen avainpelaajaksi, jos hän jatkaa seurassa, Laporta vakuutti.

Laporta on tyytyväinen siihen, mitä joukkueen uusi päävalmentaja Xavi on saanut aikaan jo muutamassa viikossa. Laportan mukaan Barcelona tavoittelee La Ligan mestaruutta, vaikka yhden ottelun enemmän pelannut sarjakärki Real Madrid on karannut jo 13 pisteen päähän.

– Xavi on tuonut toivon ja odotukset takaisin seuraan. Hänen harjoitusmetodit ja asettamat säännöt ovat otettu joukkueessa todella hyvin vastaan. Haluamme näyttää olevamme Mestarien liigaan kuuluva joukkue ja odotamme voivamme voittaa Bayern Münchenin. Betis-ottelukin on hyvin tärkeä, koska haluamme voittaa La Ligan mestaruuden.

Barcelonan kausi jatkuu lauantaina, kun Betis vierailee Camp Noulla.

Lähde: Mundo Deportivo