Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany tapasi torstaina Ousmane Dembélén edustajat jatkaakseen jatkosopimusneuvotteluita, kertoo Mundo Deportivo.

Agentit kertoivat Dembélén saaneen rahakkaita tarjouksia, mutta tällä hetkellä pelaajan ykkösvaihtoehto on jäädä Barcelonaan ja siten allekirjoittaa jatkosopimus.

Jatkosopimusneuvottelut ovat edenneet hitaasti, vaikka Barcelonan tavoite on ollut päästä yhteisymmärrykseen jo ajat sitten – tai edes saada Dembélén edustajilta selvä vastaus siihen, jatkaako pelaaja uraansa Barcelonassa. Dembélén nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Barcelonan jatkosopimustarjous ei ole miellyttänyt Dembélén leiriä. Dembélén palkkapyyntö on huomattavasti Barcelonan tarjousta korkeampi.

Osapuolten taloudelliset vaatimukset ovat edelleen hyvin erilaisia. Barcelona tarjoaa Dembélélle jatkosopimusta palkanpudotuksen kera seuran surkean taloudellisen tilanteen vuoksi, eikä se miellytä 24-vuotiasta laitahyökkääjää.

Sportin saamien tietojen mukaan Dembélén edustajat ovat pyytäneet Barcelonalta aikaa analysoida saamaansa jatkosopimustarjousta.Lehden mukaan Barcelonan seurajohto epäilee Dembélén edustajien pitkittelevän tahallaan jatkosopimusneuvotteluiden suhteen odottaen vuodenvaihdetta, jolloin Dembélé voi neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta.

Dembélén edustajien mielestä pelaaja ansaitsee rahakkaamman tarjouksen ja samalla tietävät, että sellainen olisi saatavissa merkittävän allekirjoitusbonuksen kera toisesta seurasta.