Real Madridin 21-vuotias kärkipelaaja Vinícius Júnior on nostanut tällä kaudella profiiliaan huomattavasti. Brasilialaishyökkääjä on pelannut upeaa kautta ja yhteistyö esimerkiksi Karim Benzeman kanssa on ollut saumatonta.

Vinícius kertoi vastikään avoimesti suhteistaan madridilaisryhmän muihin pelaajiin. Kentällä hän kertoo viihtyvänsä juuri Benzeman kanssa.

– Meillä on todella hyvä yhteys ja haemme toisiamme hyökkäyksessä aina, kun vain mahdollista, kertoi Vinícius.

Hän kehuu ranskalaishyökkääjää vuolaasti. Benzema on Viníciuksen mielestä erittäin vaikuttava pelaaja, joka saa vaikeatkin ratkaisut näyttämään erittäin helpolta.

– Toivottavasti hän pysyy joukkueessa vielä kauan ja auttaa minua voittamaan Ballon d’Orin joku päivä.

Kentän ulkopuolella brasilialaisuus onkin sitten suurempi valtti nuorelle miehelle.

Éder Militão ja Rodrygo ovat minulle läheisiä. Olemme kaikki brasilialaisia ja nauramme pukukopissa todella paljon. Käytännössä olemme aina yhdessä. Marcelo on myös loistava tyyppi!

Vinícius on tällä kaudella, kuten edellä jo sivuttiin, ollut erinomainen. Hän sai aiemmin paljon kritiikkiä maalipaikkojensa tuhlailusta, mutta yhteistyö Benzeman kanssa on avittanut brasilialaisenkin täysin uudelle tasolle.

Kaksikko muodostaa tällä hetkellä koko La Ligan pelätyimmän hyökkäyksen, josta Real Madrid voinee iloita vielä useamman vuoden. Benzema ei 33 vuoden iästään huolimatta osoita hiipumisen merkkejä. Päinvastoin.

Lähde: AS