Barcelonan laitahyökkääjä Ansu Fati taistelee aikaa vastaan päästäkseen pelikuntoon ensi viikon Mestarien liigan otteluun Bayern Müncheniä vastaan, kertoo Diario Sport.

Tällä hetkellä näyttää epätodennäköiseltä, että Fati, 19, ehtisi toipua takareisivammastaan kunnolla, mutta hän haluaisi joka tapauksessa matkustaa joukkueen mukana Saksaan varavaihtoehdoksi.

Fati toivoo, että hän voisi olla edes vaihtopenkillä, jos Barcelona tarvitseekin tärkeässä ottelussa lisää hyökkäysvoimaa kentälle.

Nähtäväksi jää, onko Barcelonan päävalmentaja Xavi valmis nimeämään Fatin mukaan kokoonpanoon. Barcelonalla on riittänyt tällä kaudella jo runsaasti loukkaantumishuolia, eikä seura haluaisi lähtökohtaisesti ottaa riskiä Fatin kuntoutuksen kanssa.

Barcelona on lohkovaiheen päätöspäivään lähdettäessä lohkossaan toisena ja siten menossa pudotuspeleihin, mutta Benfica voi hyvin nousta vielä sen edelle.

Bayernia pidetään ennakkosuosikkina Barçaa vastaan, ja viimeksi saksalaisjätti kaatoi Blaugranan 3-0. Benfica taas kohtaa Kiovan Dynamon, joka on kerännyt vain yhden pisteen ja onnistunut maalinteossa vain kerran. Jos Benfica voittaa oman ottelunsa, Barcelonalle ei riitä jatkopaikkaan kuin kolme pistettä Bayernia vastaan.