Barcelonan innokkaiden kannattajien käytös jätti toivomisen varaa, kun joukkueen harjoitukset keskiviikkona päättyivät. Pelaajat pyrkivät poistumaan harjoituskentältä koteihinsa, mutta kannattajat loikkivat autotiellä.

Kaikista dramaattisimmin tämän sai kokea ranskalaistoppari Samuel Umtiti, joka on ollut myös kannattajien hampaissa palkkansa takia. Keskuspuolustaja ei ollut fanien mielestä suostunut alentamaan palkkaansa, vaikka tämän olisi pitänyt.

Umtiti ei ole tällä kaudella vielä pelannut minuuttiakaan.

Keskiviikkona kannattajat piirittivät ranskalaisen auton keskellä ajoväylää. Silminnäkijähavaintojen mukaan jotkut yrittivät avata Umtitin kulkuvälineen takakontinkin.

Lopulta toppari joutui nousemaan autostaan ja saapui kertomaan mielipiteensä fanien käytöksestä.

– Tulkaa tänne. Maksatteko, jos rikotte auton? Miksi te oikein riehutte? Tiedättekö, mitä kunnioitus on, Umtiti paasasi kannattajille.

Pelaaja suhtautui tilanteeseen loppujen lopuksi varsin tyynesti ja ilman suurempaa aggressiivisuutta.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Barcelonan pelaajille on sattunut vastaavaa. Pelaajien tulisi voida poistua harjoituksista rauhassa. Pysähtyminen ja autosta nouseminen ovat turvallisuusriski pelaajille, mutta luonnollisesti ajoväylällä juoksentelu on vaarallista kannattajienkin näkökulmasta.

Alla pieni video tapahtuneesta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.