Kun Levante menetti sunnuntaina Real Betisiä vastaan 1-0-johtonsa ja hävisi maalein 3-1, oli ottelu sille jo 23. peräkkäinen sarjapeli ilman ainuttakaan voittoa. Tämän kauden 15 liigaottelusta on herunut sentään seitsemän tasapelipistettä, mutta voittosarake näyttää yhä nollaa. Levante on La Ligassa viimeisenä, viisi pistettä putoamisviivan alapuolella.

Niinpä valencialaisseura piti maanantaina kriisikokouksen ja päätyi tuttuun ratkaisuun, valmentajanvaihdokseen. Kokous kesti yli seitsemän tuntia, ja sen päätyttyä Javi Pereiralle ilmoitettiin työsuhteen loppuneen. Samalla Levante erotti koko urheilupuolen johtonsa: Manolo Salvadorin, David Navarron ja Manu Fajardon.

Kyseinen kolmikko ehdotti Levanten puheenjohtaja Quico Catalánille Pereiran palkkaamista, kun Levante vaihtoi valmentajaa ensimmäisen kerran tällä kaudella. Maaliskuussa 2018 Levanten valmentajana aloittanut Paco López sai kenkää 4. lokakuuta.

Valmennusvastuun Levantessa ottaa väliaikaisesti Alessio Lisci, seuran reservijoukkueen valmentaja. 36-vuotias italialainen on viettänyt Levanten organisaatiossa jo vuosikymmenen, saavuttuaan seuraan vuonna 2011 Laziosta. Lisci on valmentanut pitkään Levanten eri juniorijoukkueita ja aloitti reservijoukkueen valmentajana viime joulukuussa.

– Tällä hetkellä valmentajamme on Alessio. Hän valmentaa joukkuetta väliaikaisesti sunnuntaihin saakka, torstain cup-ottelussa Melillaa ja sunnuntaina Osasunaa vastaan. Tiedotamme lähipäivinä jatkosta, Quico Catalán kommentoi medialle AS:n mukaan.

Catalán ei ottanut julkisesti kantaa siihen, voisiko Lisci jatkaa valmentajana koko loppukauden. Hän ei myöskään kommentoinut mahdollisuutta Paco Lópezin paluusta. Valmentajakysymyksestä ei ole hänen mukaansa vielä keskusteltu perusteellisesti.