Barcelona-huhuja on viime päivinä hallinnut Manchester Cityn laitahyökkääjä Ferran Torres. Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemany ja toimitusjohtaja Ferran Reverter kävivät perjantaina Manchesterissa neuvottelemassa Cityn edustajien kanssa siitä, millä ehdoin Torres olisi mahdollista saada Barcelonaan tammikuussa.

Sportin mukaan matkasta otettiin kuitenkin kaikki irti, ja Torresin ohella Alemany ja Reverter tiedustelivat toisenkin hyökkääjän saatavuutta. Tuo pelaaja edustaa kuitenkin naapuriseura Unitedia. Hän on ranskalainen Anthony Martial.

25-vuotias Martial on jäänyt Unitedissa pienelle peliajalle Cristiano Ronaldon ja Jadon Sanchon hankintojen jälkeen. Ennen sunnuntaita Martial oli pelannut kuudessa valioliigaottelussa yhteensä 200 minuuttia ja kahdessa Mestarien liiga -pelissä 67 minuuttia. Loukkaantuminenkin on vaivannut, mutta hieman sivuraiteella Martial joka tapauksessa juuri nyt on.

Manchester United hankki Martialin AS Monacosta kesällä 2015 hulppealla 60 miljoonan euron siirtosumalla. Hän on pelannut Unitedissa 267 virallista ottelua (79 maalia, 50 maalisyöttöä). Kaudella 2019-2020 hän teki Valioliigassa erinomaiset 17 maalia, mutta nyt käyrä osoittaa Unitedissa alaspäin sekä tehojen että peliajan osalta.

Martialin sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2024. Sportin lainaaman ARA:n mukaan siirtosuunnitelmissa tulisi ensisijaisesti kyseeseen tammikuussa toteutettava lainasiirto.

Torres on tiettävästi edelleen Barcelonan selkeä ykköstoive, mutta mikäli hän osoittautuu liian kalliiksi, saattaa seura havitella tosissaan myös Anthony Martialia.