PSG harkitsee tarjousta Vinicius Juniórista, jos Kylian Mbappé siirtyy Real Madridiin. 22-vuotiaan Ranskan maajoukkuehyökkääjän sopimus Pariisissa on päättymässä ensi kesänä.

Mbappén on kerrottu espanjalaismediassa olevan Madridin ykköskohde kesän siirtoikkunassa. Ranskalainen on iskenyt tällä kaudella 13 Ligue 1 -otteluun seitsemän maalia ja tilastoinut saman verran maalisyöttöjä.

ABC:n tietojen mukaan PSG on tarkkaillut 21-vuotiasta Viniciusta vuosien ajan. Brasilialainen on löytänyt tällä kaudella huippuvireen Madridissa tehtyään 14 otteluun kahdeksan maalia La Ligassa. Maalisyöttöjä on kertynyt kolme kappaletta.

Real Madrid ei ole kiinnostunut luopumaan tähtipelaajastaan.

Vinicius on iskenyt myös kaksi maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä viidessä Mestarien liigan ottelussa. Mbappén tehot turnauksessa ovat tismalleen samat.