Martin Braithwaite loukkasi polveaan elokuun lopussa ja käväisi muutamaa viikkoa myöhemmin leikkauksessa. Tanskalaiskärjen on määrä palata pelikentille tammikuussa.

Braithwaite aloitti kauden mallikkaasti. Kolmessa sarjaottelussa syntyi yhteensä kaksi maalia ja yksi maalisyöttö.

30-vuotias hyökkääjä odottaa innoissaan paluuta pelikentille. Kärki kertoi keskustelleensa Barcelonan päävalmentajaksi saapuneen Xavin kanssa ja saavansa tärkeän roolin seurassa. Se ei yllätä, sillä Barcelona kärsii merkittävistä loukkaantumisongelmista kärkiosastollaan ja lisäksi joukkue kamppailee maalintekovaikeuksien kanssa.

– Yritän palata pelikentille mahdollisimman nopeasti. Saan tärkeän roolin joukkueessa palatessani. Olen keskustellut Xavin kanssa. Hänelle on selvää, mitä hän haluaa tehdä ja muuttaa joukkueessa. Xavi tietää, miten hän haluaa joukkueensa pelaavan ja siten koko joukkueelle on myös selvää, miten meidän on pelattava. Kuntoutumisprosessi sujuu suunnitellusti ja todella hyvin, Braithwaite totesi Tanskan TV3:lle.

Braithwaiten lisäksi Ansu Fati ja Sergio Agüero ovat loukkaantuneita. Fati saattaa palata pelikentille muutaman viikon päästä. Agüero saattaa sen sijaan joutua lopettamaan pelaajauransa sydänongelmien vuoksi.

Lähde: AS