Paris Saint-Germainin viime kesän hullu siirtoikkuna toi yhteen kaksi pelaajaa, jotka harva olisi osannut kuvitella samassa joukkueessa.

PSG värväsi riveihinsä sekä Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijän Lionel Messin että Real Madridin monivuotisen kapteenin Sergio Ramosin.

Messi, 34, ja Ramos, 35, olivat pitkään verivihollisia seuratasolla, ja heidän välillään nähtiin vuosien saatossa tulisia yhteenottoja El Clásicoissa.

PSG:ssä kaksikko on kuitenkin haudannut Messin mukaan sotakirveen. Argentiinalaistähti toivoo, että Ramos toipuu pian loukkaantumisestaan pelikuntoon, jotta tämä pääsee debytoimaan pariisilaisten paidassa.

– Nyt se ei tunnu miltään, mutta aluksi se oli outoa, kun olimme olleet kilpailijoita niin monta vuotta. Olimme kapteenit Barcelonassa ja Madridissa, pelasimme niin monissa Clásicoissa, taistelimme niin usein kentällä, kommentoi Messi Marcalle.

– Mutta se kaikki on mennyttä, ja me olemme aina kunnioittaneet toisiamme paljon, vaikka olemmekin olleet vastustajia Clásicoissa. Se on mahtavaa, että hän on nyt joukkuekaverini.

– Hän on pääsemässä hiljalleen takaisin vauhtiin. Toivottavasti hän pääsee pelaamaan mahdollisimman pian, koska hänestä tulee elintärkeä pelaaja tavoitteidemme kannalta.

Messiltä kysyttiin, onko Ramos ollut ihmisenä sellainen kuin hän odotti.

– Tunsin hänet jo entuudestaan. Pitää paikkaansa, että emme olleet aiemmin puhuneet pitkän kaavan kautta, mutta olimme kohdanneet toisemme La Ligassa monien vuosien ajan ja puhuneet useammin kuin kerran.

– Minulla oli jo käsitys siitä, millainen hän on. Entiset joukkuekaverini tunsivat hänet Espanjan maajoukkueesta, joten tunsin hänet jo. Ja nyt, kun olemme viettäneet enemmän aikaa yhdessä Pariisissa, olen huomannut, että hän on mahtava ihminen.