Aina valmentajanvaihdos ei toivottua muutosta joukkueen suoritustasoon tuo, mutta joskus herääminen on hyvinkin merkittävää. Onnistuneelta vaihdokselta vaikuttaa ainakin suhteellisen lyhyen otannan perusteella Getafen päätös vaihtaa Míchel Quique Sánchez Floresiin.

Getafe sai alkukauden aikana Míchelin johdolla vain yhden pisteen kahdeksasta ottelustaan. Quique Sánches Flores on valmentanut madridilaisseuraa nyt kuudessa ottelussa, ja pisteitä on kertynyt kahdeksan lisää. Koko kausi sellaisella tahdilla, niin Getafe hätyyttelisi jo europaikkoja.

Kun Getafe otti sunnuntaina kauden toisen voittonsa, jätti se myös vaikuttavan tilastoleiman. Cádiz kaatui Coliseumilla 4-0, ja maaleista kolme syntyi päällä.

Kolmeen puskumaaliin ei samassa ottelussa ole pystynyt tällä kaudella yksikään toinen joukkue, eikä itse asiassa edes viime tai toissa kaudella. Viimeksi kolme päämaalia samassa La Liga -ottelussa teki Leganés kaudella 2018-2019.

Getafelle maalin mieheen puskivat Mathias Olivera, Jorge Cuenca ja Enes Ünal. Lisäajalla syntynyt 4-0-maali tehtiin jalalla, Jaime Matan komealla volleylla.

Pedro Martin

@pedritonumeros
El Getafe en esta Liga con Míchel: 1 punto en 8 partidos.

El Getafe en esta Liga con Quique: 8 puntos en 6 partidos.

Pedro Martin

@pedritonumeros
3-0 Getafe-Cádiz Minuto 80. Gol de Enes Ünal de cabeza.

El Getafe es el primer equipo que marca 3 goles de cabeza en un partido de esta Liga (Olivera, Cuenca y Enes Ünal).

Primer partido de Primera con 3 goles de cabeza del Getafe.

Pedro Martin

@pedritonumeros
Últimos equipos con 3 goles de cabeza en un partido de Primera:
Leganés en Valladolid en 2018-19
Getafe al Cádiz en 2021-22