Real Madrid on kiinnostunut River Platen hyökkääjästä Julián Álvarezista, kertoo Marca.

Argentiinan A-maajoukkueessa viidesti esiintynyt Álvarez, 21, on herättänyt useiden seurojen kiinnostuksen Euroopassa. Los Blancosin lisäksi häntä on huhuttu myös Atlético Madridiin, Juventukseen, AC Milaniin, Fiorentinaan ja Bayer Leverkuseniin.

River Plate haluaisi solmia Álvarezin kanssa jatkosopimuksen, sillä hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi vuoden lopussa. Osapuolet saattavatkin päästä sopuun uudesta diilistä, mutta Marcan mukaan Álvarezin leiri suostuu jatkosopimukseen vain, jos seura lupaa myydä hänet 20 miljoonan euron tarjousta vastaan.

Álvarez haluaisi siirtyä Eurooppaan pelaamaan, jotta hänellä olisi paremmat mahdollisuudet päästä ensi vuonna Argentiinan MM-kisajoukkueeseen.

Hän on pelannut tällä kaudella 16 ottelua tehden niissä yhteensä 15 maalia ja syöttäen kuusi. Viimeisimmässä sarjapelissään Álvarez paukutti neljä maalia Club Atlético Patronaton verkkoon.