Eden Hazard ei pelaa Real Madridin ja Granadan sunnuntaisessa kohtaamisessa.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vahvisti lauantaina Hazardin kärsivän vatsataudista, eikä voi siten pelata sunnuntaina.

Hazard on jäänyt tällä kaudella olemattomalle vastuulle Real Madridissa ja on kärsinyt jälleen loukkaantumisista. Hazard on päässyt neljä kertaa avauskokoonpanoon La Ligassa.

– Hän on sivussa vatsataudin vuoksi. Kyseessä ei ole koronavirustartunta. Olisin pettynyt, jos Hazard olisi tyytyväinen tilanteeseensa, eikä hän ole. Hazardin tilanne on samanlainen kuin muidenkin pelaajien, jotka eivät pelaa juurikaan, Ancelotti totesi lehdistölle.

Edellisen kerran elokuun lopussa Real Madridin paidassa pelannut Gareth Bale sai lihasvamman maajoukkuetauolla ja on sivussa seuraavat 2-3 viikkoa. Ancelottin mukaan Bale oli saanut jo peliluvan.

– Balen tilanne oli selvä. Hän oli saanut peliluvan. Walesin A-maajoukkue ajatteli hänen kykenevän pelaamaan, mutta voi olla, että maajoukkueen lääkärit halusivat hänet liian nopeasti kentälle. Haluamme Balen kuntoutuvan pikaisesti, koska hän on tärkeä pelaaja meille, Ancelotti vakuutti.

Granada isännöi Real Madridia sunnuntaina klo 17.15 alkaen.

Lähde: MARCA