Diego Godín saattaa jättää Cagliarin tammikuun siirtoikkunassa, kertoo Mundo Deportivon Atlético-toimitus.

Lehden mukaan Godín on päässyt Cagliarin kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että hän voi jättää seuran tammikuussa ilman siirtokorvausta. Godínin nykyinen sopimus Cagliarin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Helmikuussa 36 vuotta täyttävä uruguaylaiskonkari on ollut käytännössä jatkuvasti Cagliarin avauskokoonpanossa tällä kaudella ollessaan pelikunnossa. Godínin palkka on kuitenkin tiettävästi koko seuran suurin ja Cagliari haluaa hänestä siten eroon kesken kauden.

Mundo Deportivo tiedusteli Godínin edustajilta, olisiko toppari halukas palaamaan Atléticoon ja vastaus oli myönteinen. Lähipiirin mukaan raha ei olisi ongelma ja Godín olisi valmis palaamaan Atléticoon hyvin pienellä palkalla.

Lehden mukaan Atlético ja Godín eivät ole vielä neuvotelleet sopimuksesta, koska toppari pääsi vasta hiljattain Cagliarin kanssa yhteisymmärrykseen mahdollisesta tammikuun siirrosta. Atlético on kuitenkin Godínin ykkösvaihtoehto ja konkari on valmis odottamaan madridilaisseuran yhteydenottoa.

Godínia pidetään yleisesti kenties Atléticon seurahistorian parhaana topparina. Godín edusti Atléticoa vuodet 2010-19 ja oli siten aloittamassa seurahistorian parasta ajanjaksoa. Godín toimi Atléticon kapteenina ja pelasi seurassa 389 ottelua voittaen muun muassa La Ligan, Copan ja kahdesti Eurooppa-liigan.

Godín poistui Atléticosta kesällä 2019, kun Atlético ei suostunut tarjoamaan hänelle vuotta pidempää jatkosopimusta. Matka jatkui Internazionaleen, jonka riveissä Godín pelasi yhden kauden ajan.