Barcelona lainasi Luuk de Jongin Sevillasta elo-syyskuun vaihteessa kuluvaksi kaudeksi.

De Jong on jäänyt Barcelonassa odotetun pienelle vastuulle, vaikka valtaosa joukkueen muista hyökkääjistä on ollut loukkaantuneena läpi syyskauden.

Barcelonan peräsimestä noin kuukausi sitten potkut saanut Ronald Koeman halusi maanmiehensä joukkueeseen ja sai tahtonsa läpi, kun seura lainasi Antoine Griezmannin Atléticoon.

De Jong ei kuulu Barcelonan uuden päävalmentajan Xavin suunnitelmiin ja seura haluaa siten katkaista de Jongin lainasopimuksen tammikuussa. Sevilla ei halua kuitenkaan de Jongia takaisin. Barcelonan idea on katkaista laina tammikuussa, jolloin Sevillan pitäisi maksaa pelaajan kevätkauden palkka. Sevilla ei ole halukas ottamaan pelaajaansa takaisin, eikä maksaa hänen kevätkauden palkkaansa.

Sevilla etsii itselleen uutta kärkeä tammikuun siirtoikkunassa, sillä parhaillaan loukkaantuneena oleva Youssef En-Nesyri liittynee silloin Marokon A-maajoukkueen mukaan, kun Afrikan mestaruusturnaus potkaistaan käyntiin.

Marokon A-maajoukkue kutsuu En-Nesyrin tarkempaan lääkärintarkastukseen, jossa tutkitaan, millaisesta vammasta kärki kärsii ja onko hän pelikykyinen turnauksessa. En-Nesyri haluaa osallistua turnaukseen, vaikka Sevilla ei haluaisi päästää loukkaantunutta hyökkääjäänsä maajoukkueen mukaan.

De Jong ei ole siitä huolimatta vastaus Sevillan ongelmiin. Sevilla etsii erilaista hyökkääjää.

De Jongin sopimus Sevillan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä kukaan tiedä tällä hetkellä, missä kärki pelaa tammikuussa.