Copa del Reyn ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottiin torstaina Madridissa.

Arvonnoissa oli mukana 16 La Liga -seuraa ja Real Sociedadin B-joukkuetta lukuun ottamatta kaikki Segundan seurat. Mukana oli myös 29 kolmannen sarjatason ja 32 neljännen sarjatason seuraa. Lisäksi arvontoihin pääsi kymmenen karsinnoista selvinnyttä seuraa ja neljä COPA RFEF:n voittajaa.

Siten arvonnoissa oli yhteensä mukana jopa 112 seuraa. 12-16. tammikuuta Supercopaan osallistuvat La Liga -seurat hyppäävät mukaan Copaan vasta myöhemmin. Atlético, Barcelona, Real Madrid ja Athletic ovat mukana Supercopassa.

Ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan marras-joulukuun vaihteessa alemmalla sarjatasolla pelaavan seuran kotistadionilla.

Ottelupareja on arvonnoissa mukana olevien seurojen määrän myötä peräti 56. Katso kaikki otteluparit alemmista twiiteistä.

Copan finaali pelataan 23. huhtikuuta La Cartujalla Sevillassa.