Kylian Mbappé nähtiin tiistaina Helsingin Olympiastadionin nurmella. Suomalaisten harmiksi supertähti onnistui myös maalinteossa.

Seurajoukkueiden puolella Mbappén tulevaisuus on aiheuttanut paljon polemiikkia. Real Madrid teki hyökkääjästä hurjan tarjouksen viime kesänä. Paris Saint-Germain ei tähän kuitenkaan tarttunut. Tämä tiettävästi aiheutti närkästystä myös ranskalaispelaajassa itsessään.

Lionel Messi saapui hänen seurakseen Pariisiin, mutta tämän on sanottu jopa lisänneen Mbappén lähtöhaluja. Hän on PSG:n riveissä arvostellut myös toisen supertähden, Neymarin ratkaisuja.

Toistaiseksi ainakin ulospäin tähtisikermän joukkuehengen on sanottu olevan todella hyvä. Muutoksia saattaa silti olla edessä.

Mbappén on kerrottu haikailevan Real Madridin riveihin edelleen. Näin ei Mundo Deportivon mukaan tapahdu ainakaan vielä tammikuussa. Lehden mukaan madridilaisjätti ei aio tehdä toisessa peräkkäisessä siirtoikkunassa tarjousta Mbappésta.

Hän on edelleen Los Blancosin ykköskohde, mutta vasta kesällä. Real Madrid luottaa lähteen mukaan siihen, että ranskalainen valitsee kesällä kaikesta huolimatta Madridin. Ilmaiseksi.

Mbappé ei ole toistaiseksi suostunut aloittamaan jatkosopimusneuvotteluja PSG:n kanssa. Näillä näkymin myös siirtokorvaus jäisi lopulta saamatta.