Real Madridin Gareth Balea kritisoidaan Espanjassa siitä, että hän oli avauskokoonpanossa Walesin MM-karsintaottelussa, vaikka ei ole pelannut seurajoukkueessaan kahteen ja puoleen kuukauteen.

Takareisivammasta toipunut Bale, 32, pelasi 45 minuuttia lauantaina, kun Wales murskasi Valko-Venäjän 5–1. Kyseessä oli miehen sadas A-maaottelu.

Edellisen kerran Bale on pelannut Real Madridin paidassa 28. elokuuta, jolloin Real Betis kaatui 1–0-lukemin. AS-lehden kolumnisti Antonio Romero ihmetteli Cadena SER -radiokanavalla, miksi pelaaja pani maajoukkueen seurajoukkueen edelle.

– Ottaen huomioon sen, että hän on Real Madridin parhaiten palkattu pelaaja, hänen asenteensa on häpeällinen. 30. kesäkuuta (Balen sopimuksen umpeutuessa) taakka putoaa Madridin harteilta. Mielestäni hän on huono esimerkki muille pukuhuoneessa ja jonkun pitäisi antaa hänelle kulissien takana kunnon puhuttelu, Romero manasi.

– On järkyttävää, että hän aloitti tänään maajoukkueessaan, vaikka ei ole pelannut yli kahteen kuukauteen Madridissa. Hän asettaa edustamansa seuran naurunalaiseksi.

Vuonna 2019 Bale suututti Real Madridin kannattajat poseeraamalla lipun kanssa, jossa luki ”Wales. Golf. Madrid. Siinä järjestyksessä.”

Lähde: AS