Gareth Bale pelasi lauantaina ensimmäistä kertaa sitten elokuun lopun.

Bale on kärsinyt polvivaivoista, jotka pitivät hänet sivussa pelikentiltä noin kahden ja puolen kuukauden ajan.

32-vuotias Bale ei ole pelannut loukkaantumisensa jälkeen otteluakaan Real Madridissa, mutta hänet kutsuttiin mukaan Walesin MM-karsintaotteluihin ja Bale pelasi avausjakson lauantaina Valko-Venäjää vastaan.

Balen mukaan osapuolet olivat sopineet jo ennen ottelua, että hän pelaisi vain avausjakson.

– Alusta saakka tiesimme, että meidän on voitettava ottelu, koska jatkopaikka voisi karata käsistämme maalieron myötä. Pelasimme hyvin ja olemme tyytyväisiä tulokseen. Kroppani tuntui hyvältä. Minun on päästävä ottelurytmiin, eikä se ole helppoa. Tunsimme, että 45 minuuttia on riittävästi, koska ottelu oli kontrollissamme. Suunnitelmat toteutuivat. Minun piti pelata 45 minuuttia ja johdimme ottelua kahdella maalilla, joten minun ei pitänyt pelata ylimääräistä varttia, Bale totesi.

– Olen ollut kahden kuukauden ajan sivussa pelikentiltä. Suunnitelma oli mennä kentälle, katsoa, miten se sujuu ja olla valmiina tiistain otteluun. Olen onnellinen paluustani. Ei ollut helppoa kuntoutua loukkaantumisesta, mutta se oli kaiken tämän arvoista.

Bale on pelannut tällä kaudella kolme ottelua Real Madridin paidassa. Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: Mundo Deportivo