Barcelona on antanut potkut lääkintäyksikkönsä johtajalle Ramon Canalille, kertoo ESPN.

Canalin lähtöpassien uskotaan liittyvän siihen, että Xavista tuli joukkueen uusi päävalmentaja. Seuralegenda sanoi esittelynsä yhteydessä, että hän on huolissaan Barcelonan lukuisista loukkaantumisista.

[readmore from=Xavi]

Xavi on virallisesti ollut Barcelonan päävalmentaja alle viikon verran, mutta hän on ajanut seuran ja edustusjoukkueen toimintaan jo isoja muutoksia. Keskiviikkoon mennessä Xavi oli vahvistanut ykkösmiehistön taustajoukkoja peräti seitsemällä uudella nimellä.

Lisäksi espanjalaismediassa on puhuttu paljon Xavin asettamista säännöistä. Hän esimerkiksi kielsi toppari Gerard Piquétä osallistumasta ensi viikolla kuvattavaan tv-ohjelmaan, koska se olisi ollut joukkueen yhteisiä sääntöjä vastaan.

ESPN:n mukaan Barcelona aikoo etsiä Canalille korvaajan. Uudeksi fysiikkavalmentajaksi palkattiin jo Iván Torres.

Barcelona pelaa ensimmäisen ottelunsa Xavin alaisuudessa lauantaina 20. marraskuuta, kun se vierailee paikallisottelussa Espanyolin luona La Ligassa.