Ranskalainen keskikenttäpelaaja Nabil Fekir loisti Ligue 1:n Lyonissa useamman vuoden. Vuodesta 2017 lähtien Fekir yhdistettiin lähes kaikkiin maailman suurseuroihin niin Englannissa, Italiassa kuin Espanjassa.

Vuonna 2019 Fekir lopulta jätti itäisen Ranskan metropolialueet taakseen ja vaihtoi maisemaa. Osoite en tosin ollut Manchester United, Liverpool, AC Milan tai Real Madrid. Eikä se ollut Chelsea, Arsenal tai Sevilla.

Viimeksi mainittu liippasi kuitenkin jo läheltä. Vastoin kaikkia odotuksia taitava ranskalainen siirtyi Real Betisin riveihin 20 miljoonalla eurolla.

Fekir on ollut Betisille lottovoitto. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja myös viihtyy kokeneen valmentajavelhon Manuel Pellegrinin ryhmässä.

Siirtohuhuja on alkanut silti taas pulpahtelemaan pinnalle ja 28-vuotiasta ranskalaista on kaavailtu suurempiin seuroihin.

Fekirin sopimus päättyy kesällä 2023. Betis haluaa Marcan mukaan lyödä jatkosopimuksen ajoissa lukkoon, koska vuoden päästä tammikuussa ranskalainen pääsisi neuvottelemaan seurojen kanssa ilmaissiirrosta.

Lähteiden mukaan andalusialaisseura haluaa solmia jatkosopimuksen ennen tulevaa kesää tai mahdollisesti silloin Fekir laitetaan myyntiin markkina-arvonsa vuoksi. Ikään kuin varmuuden vuoksi.

Betis pelaa kuitenkin erinomaista kautta ja taistelee tällä hetkellä jopa europaikoista.

Fekir kertoi Marcan haastattelussa, että kaikki fokus on Betisin kaudessa nyt.

– Kaikki tietävät, että viihdyn Betisissä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sanoi Fekir.

Betisin pääsy UEFA:n alaisiiin europeleihin ei ranskalaisen vaakakupissa paina kauhean paljon.

– Eipä sillä ole merkitystä. Kaikki pelaajat haluavat pelata niitä pelejä. Se ei silti vaikuta tulevaisuuteeni jalkapalloilijana.

Fekir oli mukana Ranskan maailmanmestarijoukkueessa vuonna 2018, mutta tämän vuoden puolella hän ei ole kivikovan Les Bleusin ryhmässä esiintynyt.

Lähde: Marca